Barnebursdag

Snart barnebursdag? Dekk på med kopper og tallerkener, duker og servietter i favoritt-temaet! Under finner du over 60 temaer til barnebursdag å velge mellom!

Du har nådd slutten på siden

Du har nådd slutten på siden

Alt fra piñata og godteri til papphatter og bursdagsduker

Skap en herlig bursdagsopplevelse for de små, og få alt du trenger sendt hjem i løpet av en dag eller to.

Ønsker du å lage en morsom, tøff eller søt barnebursdag for de minste? Eller vil du gjøre det mer stilig og elegant for 10-åringen?
I produktutvalget under, finner du alt du trenger for å skape en fantastisk dag!

– Og her kan du lese: Tips til Leker i Barnebursdag

Alle temaene inneholder normalt sett bursdagsduk, tallerkener, kopper, servietter, sugerør, vimpler, godteposer, hatter og bursdagsbannere i temaets design.

Men ikke glemt at du også finner sjokoladehjerter, pinata, takdekorasjoner, popcornbokser, kakelys og en helt masse annet i temafargene.

I tillegg har vi også mange forskjellige papptallerkener, servietter og kopper i festvennlige farger og mønstre, men som ikke har det typiske barnebursdag-preget over seg.

Disse produktene kan du også ta med i samme pakke, om du ønsker å gjøre bursdagen skikkelig gjennomført.

Produkter som ikke er tema-spesifikke, men som er i samme fargetema som barnebursdagen du ser på, finner du i bunnen av hver temakategori.

Alle våre bursdagstemaer er fra anerkjente leverandører

Der bursdagstemaet er fra en serie eller film som er typisk kjent fra TV eller annen underholdning, er dette lisensierte temaer. Lisensen holdes da hovesakelig av Disney eller Marvel.

Vi tar vår stolthet i å kun føre originalvarer på alt bursdagsutstyr.

Hos oss vil du også se bursdagstemaer som ikke er lisensierte. Altså ikke har et kjent motiv fra TV og underholdning, men som inneholder f.eks.: Ballong-motiv, Llama-motiv, og andre generelle bursdagsmotiver.

Disse temaene er altså ikke lisensierte, men allikevel fra store Europeiske leverandører som har kjøpt rettighetene til designet.

Kan dere anbefale en barnebursdag for eldre barn?

Ja, absolutt! Hvis et standard barnebursdagstema som fotballbursdag, Uglebursdag, Pysjheltene, Hest bursdag osv. blir litt for barnslig for bursdagsbarnet, finnes det masse gode alternativer!

Dette er Electric Holo bursdagstema For eksempel synes mange av de litt eldre barna det er gøyere med Discobursdag og Electric Holo-party som du ser over.

Vi kan også anbefale A Day In Paris (9 år+), Pastel Love (alle aldre), Polkadots (alle aldre), Vintage Bursdag (10 år+) og Sweets (alle aldre). Alle er bursdagstemaer du kan foreslå for bursdagsbarnet som ikke nødvendis vil ha en typisk barnebursdag.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi pakker og sender med Bring hver dag, og de fleste av våre kunder har utstyret til barnebursdag etter 1-3 virkedager fra bestillingsdato. Her kan du lese mer om leveringstid

Til slutt noen ofte stilte spørsmål om bursdagsfeiring:

Hvor mye koster en barnebursdag?
Til 12 barn kan man beregne ca. 1000-1400 kr. Det er inkludert alt, med mat, drikke, kake, pynt og tilbehør.

Når bør man sende ut bursdagsinvitasjoner?
Det holder å sende ut invitasjonene 1 uke før bursdagen. Her kan du laste ned gratis invitasjoner til bursdag.

Hvor lenge bør en barnebursdag vare?
2-3 timer, og du kan fint invitere til en ettermiddag etter barnehagen. Er barna større, og kan være mye ute, er det passe med 3 timer.

Hvordan planlegge en barnebursdag?
Her kan du lese 10 gode tips til barnebursdag, som hjelper deg med planleggingen.